Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Stimaţi clienţi, parteneri, amatori şi deţinători de automobile (FOTO) ©

26 mar. 2015,, 15:56   Societate
3878 0

Compania AUTO MALL , vă invită sa vizitaţi, excepţionala expoziţie specializată din Moldova , dedicată produselor auto şi componentelor acestora, care va avea loc pe data de 28 şi 29 martie 2015.

AUTO MALL Expo 2015 este posibilitatea unicală de a aduna sub acelaşi acoperiş cei mai mari furnizori şi producători de produse auto, dealeri autohtoni, distribuitori, amatori şi deţinători de automobile. La expoziţie vor participa mai mult de 30 de furnizori internaţionali renumiţi de piese auto – Robert Bosch, ZF, Schaeffler, Ruville, Motul, Filtron, Gates, Kayaba, Valeo, KolbenSchmidt, Toyo Tires, Nipparts, TRW, ABS, Monroe, Herth+Buss, Fomar, NRF, Denso, Exide, Philips, Kilen, Mahle, Comma, Federal Mogul, Dayco, Delphi, NGK, Victor Reinz, cît şi reprezentanţii reţelei internaţionale Groupauto International cu conceptul EuroGarage.

În programa expoziţiei:

Prezentarea inovaţiilor. Cei mai mari producători de piese auto, vor prezenta produsele sale noi, know-howrile şi inovaţiile din sfera reparației, diagnosticării şi deservirii mijloacelor de transport.

Conferinţe tematice. În sălile special amenajate de către specialiştii și reprezentanţii furnizorilor, vor fi prezentate seminare teoretice şi practice în diverse direcţii, va fi expusă informația detaliată despre companiile prezentate la expoziție şi produsele oferite de către acestea. Veți avea posibilitatea să obțineți răspunsuri la toate întrebările interesate de pînă acum.

Master-class). În afară de informaţia generală despre produse, vor avea loc lecţii practice – master-class), în urma cărora doritorii vor putea afla informaţii necesare despre montarea şi demontarea pieselor auto.

Campionatul stațiilor de deservire tehnică în diverse categorii. Pe parcursul desfăşurării expoziţiei AUTO MALL Expo 2015, cele mai de top stații de deservire tehnică din Moldova , vor concura pentru titlul de campion. Campionatul va derula în patru etape: schimbarea amortizoarelor, plăcuţelor de frînă, becurilor auto şi filtrelor de aer.

Vă reamintim că în anul 2013 compania AUTO MALL a organizat un astfel de Campionat, mai multe informații puteți găsi aici.

Vă promitem o luptă de intensitate maximă.

Deasemenea pe durata expoziţiei, oaspeţii se vor bucura de un show program excepţional. Vizitatorii înregistraţi, vor primi un tichet de loterie și vor avea posibilitatea să cîştige premii şi cadouri de preţ.

Aceasta, nu este prima dată, cînd compania AUTO MALL organizează un astfel de eveniment grandios. La data de 5 aprilie 2014, în oficiul central al companiei AUTO MALL a avut loc AUTO MALL Expo 2014 – prima expoziţie specializată, în care au participat mai mult de 30 furnizori internaţionali de piese auto, accesorii, anvelope şi produse chimice auto recunoscuți pe plan mondial. Expoziția petrecută a demonstrat relevanța și necesitatea unor astfel de activități, fiind vizitată de mai mult de 2600 de persoane.

AUTO MALL Expo 2014 a fost apreciată la cel mai înalt nivel atît de furnizori, cît şi de clienţi. Rezultatele obținute dau dovadă că evenimentul dat a devenit unul profesional și grandios în ramura autoturismelor, care nemijlocit contribuie la dezvoltarea pieţei autohtone de piese auto.

Pentru a vă înregistra la expoziţie, accesaţi saitul www.webmall.md. După înregistrare veţi primi un bilet gratuit la AUTO MALL Expo 2015 cu programa evenimentului şi un tichet pentru participare la loterie. INTRAREA GRATIS.

Locul şi timpul de desfășurare:

Oficiul Central AUTO MALL, mun. Chişinău, str. Petricani, 17

28 martie, de la 9:00 pînă la 17:00

29 martie, de la 9:00 pînă la 14:00.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?