Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Filat a spus cînd PCRM va obține posturi de conducere

13 mar. 2015,, 13:45   Politică
8578 4

Foto: facebook.com

Există o înțelegere principială privind acordarea Partidului Comuniștilor a funcțiilor de conducere în cadrul Curții de Conturi, Comisiei Naționale a Pieței Financiare și altor instituții subordonate Parlamentului, însă nu există planuri concrete de partajare a funcțiilor și părțile vor reveni la această chestiune după încheierea mandatelor actualilor conducători ai acestor structuri. Informația a fost comunicată de către liderul Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, în cadrul emisiunii „Puterea a patra” la postul de televiziune N4, relatează NOI.md.

Filat a menționat că încă pînă la ajungerea la formula de creare a Guvernului minoritar, susținut de Partidul Comuniștilor, el spunea că este foarte important să se acorde comuniștilor o platformă, pentru ca ei, fiind într-o opoziție constructivă, să poată să contribuie la dezvoltarea țării.

Liderul PLDM a spus că reprezentanții delegați de PCRM în Curtea de Conturi, CEC și alte structuri subordonate Parlamentului, nu prezintă pericol, amintind de experiența din anii 2005-2009, cînd Partidul Comuniștilor, aflat la guvernare, a acordat opoziției posturile de conducere în acestea.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?