Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Filat: În Moldova ar putea apărea „omuleți verzi”

13 mar. 2015,, 12:30   Politică
15894 114
Foto: gagauzinfo.md
În Moldova ar putea să apară în curînd militari ruși, așa-numiți „omuleți verzi”. Opinia a fost exprimată de liderul Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, în cadrul emisiunii „Puterea a patra” difuzată de postul de televiziune N4, relatează NOI.md.

Filat a menționat că el nu este sigur că evenimentele din Ucraina nu vor continua, că expansiunea nu se va răspîndi și în Moldova la fel nu vor apărea „omuleții verzi”.

„Considerați că ceea ce se întîmplă în Ucraina nu va avea continuitate? Noi putem fi siguri că nu va continua această expansiune și nu vor apărea „zelionîe celoveciki” și prin Transnistria și așa mai departe? Eu nu am această certitudine”, a spus Vladimir Filat. Liderul PLDM a menționat că el spune aceste lucruri deoarece cunoaște mai mult decît cunosc alții, susținînd relații strînse cu partenerii externi din Occident, avînd acces la expertize.

„Situația care vizează securitatea țării noastre este foarte complicată, extrem de complicată, noi trebuie urgent să rezolvăm probleme ce ține de securitatea informațională”, a declarat Vlad Filat, optînd pentru introducerea cît mai urgentă a modificărilor la legislație, pentru a securiza spațiul informațional. El a spus că e foarte important ca țara să aibă instituții funcționale, să adopte măsuri concrete de stabilizare a situației în economie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?