X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Firmele de turism se întrec în oferte prilejuite de 8 martie

6 mar. 2015,, 15:40   Societate
3597 0

Foto: drugoevremya.com

Primăvara aduce o nouă sărbătoare. Doar o săptămână a mai rămas până la Ziua Internaţională a Femeii, iar agenţiile de turism au pregătit oferte tentante. Cei care sunt în căutarea unui cadou pentru doamne şi domnişoare pot opta pentru un sejur în străinătate.

Amatorii de călătorii pot alege o vacanţă la munte sau pe litoral, dar şi destinaţii exotice. Preţurile variază în funcţie de oraşul ales.

Astfel, o mini-vacanţă de două zile în Sinaia costă 80 de euro. Oferta include transportul tur-retur, cazarea într-un hotel de trei stele, micul dejun şi cina incluse.

Cu 90 de euro puteţi face o escapadă în România, la Cazanele Dunării. Costul va acoperi cazarea, micul dejun, cina şi o croazieră.

Patru zile în Roma, cu zbor direct, cazare şi mic dejun costă 120 de euro pentru o persoană. Iar în Istanbul, preţul unui sejur de cinci zile variază între 130 şi 170 de euro şi include doar cazarea şi micul dejun.

Companiile de turism au afişat oferte şi pentru destinaţiile exotice. Cu 600 de euro puteţi să vă odihniţi şapte zile pe plajele fierbinţi din Dubai. Preţul include zborul tur-retur, cazarea, micul dejun şi asigurarea medicală.

Iar un sejur de cinci zile în Sri Lanka costă aproximativ 800 de euro. Oferta include cazarea într-un hotel de cinci stele și micul dejun.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?