X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

„DAAC Hermes” reprezintă onorabil „Rostselmaș” pe piața moldovenească (VIDEO)

6 mar. 2015,, 15:00   Societate
6474 0

Foto: noi.md

„Piața moldovenească a tehnicii agricole se dezvoltă bine și dinamic, iar distribuitorul «Rostselmaș» de aici, SA «ATS-Agrotehkomerț», este unul dintre cei mai buni dealeri de-ai noștri”, a declarat pentru NOI.md managerul pentru vînzări regionale al concernului rus „Rostselmaș”, Maxim Merkulov.

La Centrul Internațional de Expoziții „Moldexpo” se desfășoară a 28-a ediție de primăvară a Expoziției Internaționale Specializate „Moldagrotech”, la care este prezentată și producția concernului rus „Rostselmaș”. Dealerul concernului este SA «ATS-Agrotehkomerț», care face parte din grupul de companii „DAAC Hermes Grup”.

Interlocutorul a precizat că „în cei 12 ani de cooperare dealerii moldoveni s-au manifestat în cel mai bun mod”. „Anual, în Moldova sînt vîndute pînă la 50 de combine produse de «Rostselmaș». Și dacă anterior se vîndeau cunoscutele combine «Niva», de anul trecut sînt comercializate cu succes combine din a patra generație «Vektor», care sînt de o clasă superioară. În scurt timp vor apărea și combine cu rotor, care permit obținerea grîului de o calitate mai înaltă și deja sînt comercializate cu succes pe piața rusă și europeană”.

„În afară de participarea la expoziții, pentru acest an avem planificate o serie de prezentări în diferite regiuni ale Moldovei, în cadrul cărora vom prezenta combinele «Torum-740» și «Vektor»”, a comunicat Merkulov.

„Noi vindem nu doar combine produse de «Rostselmaș», dar și un asortiment larg de tehnică specială pentru semănat și prelucrarea solului, altă tehnică agricolă. Noi ne ghidăm de principiul «muncim pentru client». De aceea, acordăm o mare atenție nu doar vînzărilor, ci și oferirii serviciilor de deservire, accesului clienților la piesele de schimb, deservirii ulterioare”, a menționat managerul pentru vînzări din cadrul SA «ATS-Agrotehkomerț», Iaroslav Romaniuk.

Specialistul a explicat că tehnica produsă de „Rostselmaș” se deosebește prin aceea că este simplu de exploatat, prin calitate la standarde mondiale și printr-o politică de prețuri flexibilă. „Concernul deja acum se numără printre liderii pe piața producătorilor de tehnică agricolă, dar în scurt timp putem deveni lider absolut”.

„De menționat că noi colaborăm strîns și reciproc avantajos cu firma «Hidroimpex» din Soroca, care de asemenea face parte din familia DAAC Hermes. Noi comandăm de la această firmă pentru clienții noștri tehnică specială, de exemplu, remorci și cărucioare pentru transportarea secerătoarelor pentru cerealiere, porumb, pentru recoltarea florii soarelui sau a rapiței. Această tehnică nu cedează după calitate celei rusești, dar este mult mai ieftină”, a subliniat Romaniuk.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?