Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Șalaru: Conducerea PLDM încearcă să stopeze destrămarea partidului

4 mar. 2015,, 12:31   Politică
6882 4

Foto : gagauzinfo.md

Liberalul Anatol Șalaru acuză conducerea PLDM de faptul că răspîndește zvonuri false privind intenția de a-i readuce pe liberali la guvernare. Prim-vicepreședintele PL a precizat pe o rețea de socializare că liberal-democrații ar încerca prin aceste metode să stopeze destrămarea partidului, după ce anterior Iurie Leancă și Eugen Carpov au părăsit PLDM, notează NOI.md.

„Azi am fost sunat de mai mulți prieteni. Toți mă felicitau cu ocazia reluării negocierilor cu PLDM și PD și cu faptul în curînd vom reveni la guvernare. Unul dintre ei, membru PLDM, mi-a spus ca despre asta chiar s-a discutat la partid și că filialele au fost informate de la centru despre eveniment. Apoi i-am întrebat pe colegii mei de la partid despre asta și m-am convins ca e un zvon fals”, a scris Șalaru.

Potrivit deputatului liberal, conducerea PLDM ar încerca din răsputeri să stopeze destrămarea partidului și pierderea susținerii cetățenilor, prin lansarea unor zvonuri false despre reluarea negocierilor sau susținerea candidaturii lui Dorin Chirtoacă la alegerile locale.

„E pentru prima oară cînd Vlad Filat e speriat de faptul ca o mare parte din liberal-democrați vor trece la PL, iar o parte îl vor urma pe Leancă”, mai scrie Șalaru.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?