Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Spectacole și concerte inedite în luna martie

3 mar. 2015,, 17:45   Societate
4520 0

Foto: balancer.ru

Și în această lună teatrele din capitală vor veni cu un program interesant și inedit pentru toți vizitatorii săi. Tot în această primă lună a primăverii ne vom bucura și de concerte originale ce vor avea loc în sălile de concerte ale Filarmonicii Naționale, Sălii cu Orgă, Palatului Național.

Teatrul „Luceafărul” aduce spectatorilor săi 18 spectacole, 13 dintre care vor fi pentru maturi, iar 5 pentru copii. Cei mai mari vor putea viziona spectacolele „Opera de trei parale”, „Romeo și Julieta”, „Luceafărul”, „Ciuleandra” și altele. Pentru cei mai mici spectatori teatrul a pregătit piesele „Frumoasa adormită”, „Aladin”, „Cenușăreasa”.

Teatrul „Mihai Eminescu” a pregătit trei premiere: „Peppi Ciorap Lung”, „Familia Tot” și „O aventură tomnatică”. Printre celelalte spectacole care au fost jucate pînă acum figurează „Storcătorul de fructe”, „Mi-e frică de Marea Neagră”; „Zgomote din culise” etc.

Teatrul „De pe strada Trandafirilor” în această lună are în repertoriu 5 spectacole, dintre care două premiere: „Aventurile lui Cippolino” și „Happy end”.

Teatrul Național de Operă și Balet „Maria Bieșu” va prezenta două spectacole de balet și un concert în cadrul Festivalului Internațional de Muzică „Mărțișor 2015”: „O floare pentru tine”.

Teatrul „A.P. Cehov” oferă publicului teatrofil 11 spectacole. Cei mici se pot bucura de premiera spectacolului „Vojdi krasnokojih”, „Zaika-Zaznaika”, iar cei mai mari vor putea urmări piesele „Svobodnaya liubovi”, „Vremea liubvi i nenavisti” și altele.

Pe scena teatrului „Eugene Ionesco” în această lună vor fi jucate șase spectacole. Printre acestea se numără renumita comedie „Chirița în provincie”, drama „Oscar și tanti Roz” și un performance de dans contemporan „Violența, o istorie de dragoste”.

Cei mai mici iubitori de teatru sînt așteptați la „Licurici”, unde în prima lună a primăverii vor avea parte de 14 spectacole: „Omulețul de zăpadă”, „Elefănțelul curios”, „Planeta de rouă”, „Auzi-mă!” și alte piese.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?