X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Ucigaşul lui Boris Nemţov, surprins de o cameră de filmat

1 mar. 2015,, 22:00   Externe
9571 0

Foto: tvc.ru

Ultimele momente din viaţa fostului vicepremier rus Boris Nemţov au fost surprinse de o cameră a unei televiziuni care avea rolul de a transmite imagini despre starea vremii. Imaginile arată cum politicianul şi iubita sa tranzitează podul de lângă Kremlin.

Ucigaşul apare şi el pe imagini, însă momentul crimei nu e surprins de camera de filmat, deoarece fix în acel moment trece o maşină de deszăpezire care acoperă scena. Se poate vedea însă cum asasinul, după ce şi-a îndeplinit misiunea, părăseşte în grabă locul crimei cu o maşină care îl aştepta în apropiere.

Zeci de mii de oameni au luat parte la Moscova, la un marş de doliu în memoria lui Boris Nemţov. Manifestaţia înlocuieşte mitingul de protest care urma să aibă loc astăzi şi la care Nemţov îi chema pe cetăţeni cu doar câteva ore înainte de a fi ucis.

Locul unde a fost asasinat Boris Nemţov a devenit un monument omagial improvizat. Oameni politici şi cetăţeni de rând au depus flori sau s-au recules în amintirea unuia dintre cei mai populari lideri ai opoziţiei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?