Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Jaguar Land Rover a prezentat automobile pentru noul film despre James Bond

27 feb. 2015,, 12:14   Ştiri Auto
3970 0

Foto: Land Rover


Compania Jaguar Land Rover a făcut prezentarea oficială a celor trei automobile pregătite expres pentru a participa la filmările noului film despre James Bond. La filmările celui de-al 24-lea episod al aventurilor agentului 007, numit Spectre, va participa cupeul Jaguar C-X75, mașina de teren Range Rover Sport SVR și versiunea specială Land Rover Defender Big Foot.


Jaguar C-X75 va fi condus de personajul negativ al noului film. Prezumtiv, cupeul va fi dotat cu același agregat de forță, ca și Range Rover Sport SVR. Cel din film, diferă de modelul în serie prin designul amortizorului din față și ”lustra” de pe acoperiș.



Modificația RVS este echipată cu un motor de 550 de cai putere, 5.0 l, cu opt cilindri, un compresor mecanic și transmisie automata cu opt trepte. El accelerează până la 100 km timp de 4,5 sec., iar viteza maximă poate atinge 260 km/oră.



Defender are anvelope de 37-țoli, un portbagaj pe acoperiș cu corpuri de iluminat suplimentare, suspensie , protecție sporită a agregatelor sub caroserie și troliu. Deocamdată nu există informații despre modificarea agregatului de forță. În mod normal, o mașină de teren are un motor diesel de 2,2-litri și 122 c.p. (360 Нм) și cutie de viteze mecanică. În filmul Spectre rolurile vor fi interpretate de Daniel Craig și Mon8ica Bellucci. Filmările au început în decembrie, trecut. Ele vor avea loc la Roma, Mexico City, Tangier (Maroc), Alpii Austrieci și la studioul britanic de film Pinewood. Premiera peliculei a avut loc la 6 noiembrie,2015 .
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?