X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Carpov: Mă alătur proiectului anunțat de Iurie Leancă

27 feb. 2015,, 11:45   Politică
8253 3

Carpov: Mă alătur proiectului anunțat de Iurie Leancă
Foto: totul.md

Deputatul Eugen Carpov, care s-a retras astăzi din fracțiunea parlamentară a PLDM, a anunțat că va face echipă cu Iurie Leancă în procesul creării unui nou proiect politic proeuropean. Parlamentarul a declarat că viziunile sale asupra viitorului Republicii Moldova nu mai corespunde cu cele ale PLDM, notează NOI.md.

„Mă asociez cu proiectul anunțat de colegul meu Iurie Leancă. Vom depune eforturi pentru a construi un proiect politic puternic, viabil care să reprezinte interesele electoratului proeuropean, astfel încît să mișcăm Moldova înainte, și nu înapoi, așa cum a fost deviza PLDM și care astăzi nu își mai are implementare practică”, a spus Carpov.

În ceea ce privește relația sa cu PLDM, deputatul a declarat că se consideră un tehnocrat și că nu a fost membrul niciunui partid politic. „Am reprezentat PLDM-ul la guvernare și am acceptat să fiu inclus în listă. Am făcut campanie, promovînd valorile europene, care înseamnă democrație, libertate și în niciun caz revenirea la trecut, la PCRM”, a adăugat Carpov.

„Eugen Carpov este un profesionist, un om care îşi doreşte cu adevărat modernizarea Moldovei şi poate să contribuie substanțial la îndeplinirea acestui obiectiv”, a spus, la rîndul său, Iurie Leancă.

Precizăm că Iurie Leancă și Eugen Carpov au părăsit fracțiunea parlamentară a PLDM și vor activa în calitate de deputați neafiliați.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?