Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 505
Preşedintele stiri: 3994

Expoziția „Beauty 2015” – frumusețe, eleganță și delicatețe (VIDEO)

27 feb. 2015,, 12:00   Business
5955 0

Выставка „Beauty 2015” – красота, элегантность и изысканность
Foto: noi.md

Circa 140 de companii din Republica Moldova, Ucraina, Turcia, Italia și România și-au expus produsele la ediția a XVIII-a a Expoziției Internaționale specializate de cosmetice, parfumerie și echipamente pentru saloanele de frumusețe „Beauty-2015”, care se desfășoară în perioada 26 februarie – 1 martie la Centrul Internațional de Expoziții „Moldexpo”.

În cadrul expoziției vizitatorii au posibilitatea să afle care sînt tendințele moderne ale industriei de frumusețe și să asiste la prezentări și masterclassuri susținute de cosmetologi și specialiști în domeniu. Tot aici se vor desfășura circa 50 de activități, printre care: Campionatul Național de Cosmetologie și estetică aplicată Beautyprof, ediția a 3-a, seminare, Campionatul deschis de modelare și design al unghiilor, tombole și multe altele, ce cu siguranță interesează publicul, îndeosebi pe femei.

Această expoziție este o platformă eficientă pentru dezvoltarea competențelor profesionale ale specialiștilor industriei frumuseții în anticiparea serviciilor „de vară”.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?