Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Încă un deputat PLDM părăsește fracțiunea

27 feb. 2015,, 10:21   Politică
7682 3

Foto : tribuna.md

Deputatul Eugen Carpov a anunțat astăzi că părăsește fracțiunea parlamentară a PLDM și va activa în continuare în calitate de parlamentar neafiliat politic. Declarația a fost făcută în cadrul ședinței de astăzi a legislativului, informează NOI.md.

Eugen Carpov s-a arătat decepționat de acțiunile conducerii PLDM din ultima perioadă. Decizia pe care am luat-o este una asumată. Constat că acțiunile PLDM, începînd cu toamna anului trecut, nu mai corespund cu promisiunile făcute în fața alegătorilor, a menționat Carpov.

Și Iurie Leancă a confirmat astăzi, în plenul Parlamentului, că părăsește fracțiunea PLDM. După anunțul făcut de cei doi deputați, liderul formațiunii, Vlad Filat, a dat de înțeles că la mijloc ar fi vorba de un act de trădare.

„Noi am luat act de această decizie a colegilor. Am doar o singură speranță că la baza acestei decizii nu este același raționament care a fost la baza părăsii PCRM de către tovarășii Dodon, Greceanîi și cine a mai plecat în perioada respectivă. Voi știți că eu știu ce a stat la baza deciziei voastre de a părăsi PCRM-ul”, a menționat Filat.

Comentariul lui Vlad Filat l-a deranjat vizibil pe liderul socialiștilor, Igor Dodon, care a avut o replică tăioasă.

„Ne amintim cu toții de bravada domnului Filat cînd ne recomanda să fim atenți pentru a menține membrii în echipă. Noi constatăm că dumneavoastră nu ați fost atenți și pierdeți membrii echipei. Vă urăm succes în această pierdere”, a spus Dodon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?