Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Cel de-al doilea copil al Shakirei va primi numele Sasha Piqué Mebarak

1 feb. 2015,, 00:00   Externe
9089 0

Foto: glavred.info

Cel de-al doilea copil al vedetei columbiene Shakira din relația cu fotbalistul Gerard Piqué va purta numele Sasha Piqué Mebarak, conform starpulse.com.

"Numele Sasha are origini grecești și rusești și înseamnă apărătorul oamenilor sau războinic", a explicat alegerea Shakira pe site-ul său de internet.

Cântăreața și fotbalistul au fost felicitați prin Tweeter și de starul echipei FC Barcelona, Lionel Messi. "Felicitări @shakira și @3gerardpique cu ocazia nașterii fiului vostru", a scris Messi.

Celebra cântăreață de origine columbiană în vârstă de 37 de ani, a adus pe lume cel de-al doilea copil din relația cu fotbalistul Gerard Piqué, 27 de ani, un frățior pentru primul lor copil, Milan, joi noaptea, la clinica Chiron Teknon din Barcelona.

Shakira se internase de marți în clinica Chiron Tekon pentru a da naștere prin cezariană celui de-al doilea copil al său. Numele băiețelului nu a fost încă anunțat.

Conform dorinței Shakirei, echipa care a efectuat intervenția chirurgicală a fost formată numai din femei, singura excepție fiind specialistul în chirurgie plastică, al cărui rol este ca operația să nu lase o cicatrice inestetică pe corpul atât de admirat și fotografiat al mămicii.

Ca și în cazul nașterii primului fiu al cuplului, Milan, la 22 ianuarie 2013, pentru acest eveniment a fost rezervat un întreg etaj al spitalului, pentru a se asigura intimitatea dorită de celebra artistă.

Shakira va lansa și un nou album în cursul acestei primăveri, produs discografic pe care se pare că-l va promova printr-un nou turneu internațional, conform billboard.com.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?