X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3993

Trupa de operă a Teatrului „Maria Bieșu” pleacă în turneu

1 feb. 2015,, 13:00   Societate
5300 2

Foto: gagauzinfo.md

Trupa de operă a Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu” pleacă într-un turneu de două luni în cele mai mari și cunoscute orașe din Elveția și Spania.

„La începutul lunii februarie, trupa de operă pleacă în turneu cu un program ce va cuprinde peste 30 de reprezentații. La început vor pleca în Elveția, apoi, de pe 25 februarie pînă pe 29 martie se vor afla în Spania”, a declarat șefa Departamentului impresariat artistic al Teatrului, Anastasia Surdu, pentru NOI.md.

Potrivit Anastasiei Surdu, în Elveția trupa va prezenta un concert de gală și opera „Nabucco”. În Spania aceștia vor încînta publicul cu 20 de opere și cîteva concerte de operă, printre care și operele „Aida”, „Nabucco” și drama „Paiațe”.

„Împreună cu trupa de operă vor pleca orchestra și corul teatrului. Printre soliști se regăsesc Petru Racoviță, Rodica Picereanu, Tatiana Vîrlan, Valeriu Cojocaru, Vasile Micușa și alții, alături de dirijorul Nicolae Dohotaru”, a completat Anastasia Surdu, care a menționat că la revenirea în țară trupa va pregăti noi premiere pentru publicul chișinăuian.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?