Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

În atenția absolvenților RUDN

1 feb. 2015,, 11:00   Societate
4886 0

Foto: abali.ru

La 5 februarie 2015 Universitatea Prietenia Popoarelor din Federația Rusă (RUDN) împlinește 55 de ani.

Pe parcursul istoriei sale de peste o jumătate de secol RUDN a obținut un renume mondial și a cîștigat autoritatea binemeritată în calitate de o universitate clasică, care deja de mulți ani deține un loc onorabil în rîndul celor mai bune universități din Rusia și avansează rapid în clasamentele internaționale.

Cu ocazia celei de-a 55-a aniversări, Universitatea prevede să organizeze numeroase evenimente jubiliare – atît în Rusia, cît și în zeci de țări, ale căror cetățeni au absolvit cîndva această instituție celebră. La aceste manifestări pot participa și absolvenții RUDN care locuiesc în Republica Moldova. Ei vor fi ajutați de Asociația absolvenților instituțiilor de învățămînt ruse, creată recent la Chișinău. Ea a întrunit deja multe persoane ale căror ani de studenție au trecut în universitățile și institutele din orașele ruse și iată că îi invită și pe absolvenții RUDN în rîndurile sale.

În viitorul apropiat, la invitația Reprezentanței Rossotrudnicestvo în Republica Moldova, se așteaptă o vizită a delegației reprezentanților RUDN la Chișinău, care vor efectua o prezentare a instituției de învățămînt superior. Absolvenții acestei Universități care locuiesc în Moldova, de asemenea, sînt invitați să participe la întîlnire.

Telefon: 0 22 22 01 70.

Centrul Rus de Cultură și Știință

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?