X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Liderul PL reacționează la acuzațiile lui Lupu

31 ian. 2015,, 10:40   Politică
7898 4

Foto: ziarulnational.md

După ce recent, la o emisiune televizată, liderul democraților a sugerat că Partidul Liberal ar promova o politică antistatală, prin intermediul retoricii unioniste, liberalul Mihai Ghimpu a venit cu o replică. Acesta a precizat că vor să lichideze statul cei care îl fură, informează NOI.md.

„Ei nu au dorit și nu doresc să formeze o alianță cu noi și continuă această politică publică de învinuiri, precum că sîntem unioniști, că vrem să distrugem statul. Vreau să vă spun că statul îl distrug nu cei care luptă pentru promovarea unei idei, dar cei care îl fură, care iau de la cetățeni, atunci distrugi statul. Atunci cetățenii mor de foame, cînd îi ții în sărăcie și mizerie și ca dovadă avem cazul Băncii de Economii, Unibank-ul, iar acest Șor, care e omul lor, se plimbă prin Maldive, stă prin piscine și încă nu îi este rușine să arate unde se odihnește cu familia. Dacă nu erau implicați oamenii puterii, se întîmpla așa ceva la noi? Nu!”, a spus Ghimpu în cadrul unei emisiuni televizate la TVC21.

Menționăm că Marian Lupu a dat de înțeles că PL ar promova cu insistență ideea de lichidare a statalității Republicii Moldova, lucru care nu va fi admis sub nicio formă de către democrați.

„Mă refer la un grup redus de oameni, care cu insistență promovează ideea de lichidare a statalității Republicii Moldova. Nu doar că nu voi participa la așa ceva, dar nici nu le voi permite. Moldova este un stat suveran, independent și va rămîne astfel și pe viitor”, a declarat Lupu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?