X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Rogozin: Scopul sancțiunilor este de a îngenunchea Rusia, însă Moscova nu va ceda în problema Crimeii

28 ian. 2015,, 17:50   Externe
5975 9

Foto: rusk.ru

Rusia nu-și va revizui decizia privind alipirea Crimeii și portului Sevastopol, în pofida presiunilor fără precedent prin sancțiuni care sînt exercitate asupra sa, a declarat vicepremierul rus Dmitri Rogozin, informează miercuri agenția de presă Tass.

'Prețul pe care sîntem gata să-l plătim este ridicat, pentru că, fără îndoială, nu poate exista nicio decizie în vederea revizuirii deciziilor adoptate cu privire la Sevastopol, cu privire la Crimeea. Nu ne rămîne decît să ne mirăm de încăpățînarea și uneori chiar de obtuzitatea interlocutorilor noștri din Occident, care consideră că Rusia ar putea ceda la sancțiunile lor', a declarat Rogozin.

Vicepremierul rus a amintit că, imediat cum Rusia și-a făcut public dreptul la libertatea de acțiune, la posibilitatea de a lua decizii suverane, inclusiv pentru apărarea cetățenilor și conaționalilor săi, 'a fost imediat dată comanda de a asmuți asupra noastră toți cîinii-sancțiuni'.

'În primul rînd, obiectivul celor care au organizat acest lucru — Occidentul, Washingtonul, puterile occidentale — este de a îngenunchea țara noastră, de a-i distruge economia, de a stîrni nemulțumire față de deciziile președintelui, guvernului, care au fost legate în principal de exprimarea doleanței naționale de reunificare a Rusiei cu Crimeea și Sevastopol', a conchis Dmitri Rogozin.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?