X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Coreea de Nord despre Barack Obama: Un ratat. Criticile sale, "văicăreli triste şi mizerii"

25 ian. 2015,, 19:00   Externe
5910 2

Foto: agerpres.ro

Regimul Kim Jong-Un a catalogat drept "mizerii" şi "văicăreli triste" criticile preşedintelui SUA, Barack Obama, referitoare la Coreea de Nord. Mai mult, aceştia l-au numit pe preşedintele american "ratat".

Liderul de la Casa Albă, Barack Obama a declarat, zilele trecute, că regimul Kim Jong-Un se va prăbuşi într-o bună zi, numind Coreea de Nord drept "cea mai izolată, cea mai sancţionată şi cea mai alienată naţiune de pe Terra".

"Tipul de autoritarism din Coreea de Nord aproape că nu poate fi reprodus. Este un regim brutal, opresiv şi, drept efect, nu îşi poate nici măcar hrăni propriul popor. Peste un timp veţi vedea că un astfel de regim se va prăbuşi", a afirmat Barack Obama.

Coreea de Nord a reacţionat rapid şi a precizat că preşedintele Barack Obama este "un ratat" obsedat să menţină ostilitatea faţă de Phenian. "Afirmaţiile lui Barack Obama sunt mizerii. Recentele declaraţii făcute de Barack Obama sunt doar văicărelile triste ale unui ratat înghesuit într-o colţ strâmt în toate confruntările cu Coreea de Nord", a afirmat un purtător de cuvânt al Ministerului nord-coreean de Externe, citat de agenţia oficială KCNA şi Mediafax.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?