Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

PL: Totul e decis, Filat – spicher, Plahotniuc – premier

23 ian. 2015,, 16:13   Politică
13627 16
Foto: totul.md
„Totul este deja decis: Filat va fi președinte al Parlamentului, iar Plahotniuc – prim-ministru. Credeți că este întîmplător faptul că democrații și liberal-democrații vorbesc despre necesitatea continuării discuțiilor, că nu au fost epuizate toate argumentele pentru crearea coaliției proeuropene, dar, anunțînd pauză în activitatea Parlamentului, nici nu ne invită la negocieri”, a declarat pentru NOI.md o sursă din cadrul Partidului Liberal înainte de începerea ședinței legislativului.

Potrivit interlocutorului, „PDM și PLDM au luat această decizie încă în toamna anului trecut”. „În timpul recentei întrevederi cu partenerii noștri europeni, care a avut loc la aeroportul din Chișinău, democrații și liberal-democrații au făcut spectacol. Cu toate că era evident că comisarii europeni își pun marea speranță în liderul PLDM, Vlad Filat, căruia i-au fost chiar transmise salutări din partea unei doamne foarte importante din Europa, însă acesta pur și simplu i-a trădat”.

„Nu știu cum îi va privi în ochi mîine și cum va motiva trădarea ideii europene. Asta, bineînțeles, dacă cineva va mai dori să vorbească cu el după cele întîmplate. Pot doar să-l felicit: el și-a atins scopul – trei Vlazi sub unul”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?