X 
Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Franzeluța: Consumatorii de pîine socială vor fi asigurați cu ea pe deplin

20 ian. 2015,, 13:45   Business
6173 0
Foto: moldnews.md
„În afară de pîinea «Chișinău», noi coacem încă șapte alte tipuri similare de pîine. Zilnic noi producem peste 50 de mii de tone de astfel de produse. Deci consumatorii acestei categorii de produse nici nu vor observa lipsa unui singur tip de pîine”, a dat asigurări directorul general al SA „Franzeluța”, Victor Cojocaru, contactat de NOI.md.

Luni, în cadrul ședinței serviciilor municipale, șeful adjunct al Direcției generale comerț, alimentație publică și prestări servicii a municipiului, Valentina Constantinov, a declarat că „pe 15 ianuarie a anului curent, la fabrica „Franzeluța” s-a defectat linia de producere a pîinii sociale, iar de pe rafturile magazinelor a dispărut cea mai ieftină pîine ”.

„Care este pîinea socială?! Este pîinea fabricată din făină, sare, apă și drojdii. Atît. Linia pentru coacerea pîinii «Chișinău» s-a defectat. Celelalte linii de fabricare a acestui tip de produs funcționează normal și această pîine, cu greutatea de 800 de grame, costă 1,5 lei. Deși se poate estima cît ne costă ea, dacă prețul unui kilogram de făină astăzi depășește 6 lei. Dar acesta este deja un alt subiect de discuție. Vreau să vă asigur: păturile social-vulnerabile ale populației nu vor rămîne fără pîine ieftină”, a promis Cojocaru.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?