Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Filat: Declarațiile lui Ghimpu sînt false

20 ian. 2015,, 10:30   Politică
4911 1

Foto: noi.md

Afirmațiile precum că Partidul Liberal a venit anterior cu mai multe modele de guvernare care au fost respinse sînt false. Declaraţia a fost făcută de liderul PLDM, Vlad Filat, după noi discuţii purtate între reprezentanţii PD, PL şi PLDM.

Astfel, Vlad Filat neagă afirmațiile lui Mihai Ghimpu cu referire la ofertele aduse de liberali în cadrul întîlnirilor.

"Afirmațiile precum că s-a venit cu încă trei-patru modele sînt false. Este pentru prima dată cînd colegii de la PL au venit cu un punct de vedere personalizat. Astăzi este pentru prima dată, acestea fiind oferte din partea PL-ului", a mărturisit Vlad Filat.

Totodată, liderul liberal-democraților a ținut să reamintească că nu poate fi vorba de o partajare a funcției și a ministerelor între partide:

"Ministerele nu aparțin unui partid sau unui politician, noi nu sîntem în situația de a ceda. Mai important este ca redistribuirea ministerelor să ofere eficiență și funcționalitate", a subliniat Vlad Filat.

Potrivit lui Vlad Filat, liderii partidelor proeuropene se vor întîlni mîine cureprezentanții partidelor europene pentru a discuta despre situația actuală din Republica Moldova.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?