X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Fă-te cunoscut în Turcia

17 ian. 2015,, 17:30   Business
5516 0
Foto: unicera.com.tr
Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) și Oficiul Consilierului Comercial al Ambasadei Turciei la Chișinău invită agenții economici din țară să participe la Programul Internațional „Misiunea cumpărătorului”, relatează NOI.md.

Programul este organizat la Istanbul și va avea loc în perioada 22-25 februarie 2015. Evenimentul se desfășoară în cadrul Tîrgului de ceramică, produse și articole pentru baie și bucătărie „Unicera 2015”.

Programul evenimentului prevede participarea la întrevederi de afaceri bilaterale și vizitarea Tîrgului de ceramică, produse și articole pentru baie și bucătărie „Unicera 2015”, precum și organizarea vizitelor la întreprinderile de profil din regiune, în vederea unui schimb de experiență și familiarizării cu procesele de producere și tehnologiile performante, utilizate în ramură.

Întreprinderile participante vor avea posibilitatea să stabilească relații de cooperare cu producătorii din Turcia și peste hotarele ei, să inițieze un parteneriat de afaceri, să se familiarizeze cu cele mai bune practici.

Persoanele interesate să participe la summit sînt rugate să se înregistreze pînă la data de 30 ianuarie 2015.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?