Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Biroul Executiv al PD va desemna candidații formațiunii în noul Guvern

30 dec. 2014,, 10:20   Politică
14812 10

Foto: presedinte.md

Decizia finală privind desemnarea candidaților Partidului Democrat în noul guvern va fi luată de Biroul Executiv al formațiunii. Structura a fost împuternicită să adopte această decizie de Consiliul Politic Naţional al PD, ai cărui membri s-au întrunit ieri în ședință de bilanț, informează NOI.md.

Preşedintele PD, Marian Lupu, a declarat în cadrul ședinței că negocierile privind formarea noului guvern vor continua şi pe parcursul zilelor următoare pentru a fi identificată soluția care va aduce rezultatele cele mai bune pentru ţară.

„Sperăm că noua coaliție va fi creată cît mai rapid. Am solicitat mandatarea Biroului Executiv pentru luarea deciziei finale”, a declarat Marian Lupu.

De asemenea, membrii Consiliului Politic Naţional al formațiunii au reiterat suportul deplin pentru obiectivul de integrare europeană a Republicii Moldova.

„Ne aşteaptă un an politic nu mai puțin complicat. Ca și pîna acum, deciziile le vom lua prin consultare, în echipa. PDM se va consolida și mai mult în interiorul partidului”, a adăugat Lupu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?