X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Cu BEMOL ești răsplătit mereu. 178 de premii au ajuns la câștigătorii tombolei BEMOL ©

24 dec. 2014,, 15:30   Business
5748 0
Foto: proimagine.md
178 de clienți BEMOL, câștigători ai primei tombole organizate în cadrul programului de loialiate „Răsplătit mereu” și-au ridicat premiile. Ceremonia festivă de premiere s-a desfășurat la 23 decembrie. Câștigătorii au fost aleși în mod aleatoriu (vedeți aici înregistrarea video a extragerii) din toate raioanele țării. Certificatele pentru premii au fost înmânate de către domnul Radko Stamenov, directorul general al companiei BEMOL.

Radko Stamenov, director general BEMOL: „Compania noastră își propune să ofere cea mai bună experiență celor care apreciază calitatea. Prin programul de loialitate lansat la 1 octombrie curent ne propunem să răsplătim fidelitatea clienților noștri. Astăzi suntem la prima tombola din cadrul programului Răsplătit mereu, dar vor urma și altele. Ne dorim să devenim pentru clienții noștri operatorul preferat în termeni de loialitate, încredere și calitate. Vă mulțumim pentru că sunteți cu noi!”

Prima tombolă organizată de catre compania BEMOL a fost foarte generoasă. Aceasta a inclus 178 de premii, printre care: 2 tone de carburant, 2 croaziere pe Marea Mediterană, 25 de smartphone-uri Samsung Galaxy S5; 25 de tablete Samsung Galaxy Tab 4, 10.1; 25 de televizoare Samsung; 50 de sisteme GPS Garmin și 50 de camere de bord Globex.

Ceremonia de decernare a premiilor a avut loc într-o atmosferă solemnă. Mai mulți clienți ai companiei au apreciat rezultatele programului de loialitate, dar și oportunitatea de a câștiga premii valoroase, oferite de către BEMOL.

Nina Șeremet, câștigătoare a unei tablete: “Noi ne alimentăm la această companie de mai mulți ani. Bemol oferă servicii de calitate, în primul rând, suntem foarte mulțumiți!”.

Iaruș Boris, câștigător al unei croaziere pe Marea Mediterană: „Am câștigat o croazieră pe Marea Mediterană și am mari emoții! Nu am fost niciodată la mare și mulțumesc din suflet companiei Bemol!”

Tabaran Mihail, câștigător a 2 tone de petrol: „Am câștigat premiul de două tone de carburanți. Sunt foarte bucuros și chiar mulțumesc companiei Bemol pentru că activează în Republica Moldova”.

În decursul a 7 ani de activitate, BEMOL a devenit un partener de încredere pentru mii de clienți, cărora le oferă acces la produse de calitate. Programul de fidelitate „Răsplătit mereu” presupune mai multe beneficii pentru deținătorii cardului BEMOL, printre care și dreptul de a participa la tombolele organizate de companie.

Programul de fidelitate este valabil pentru toți clienții existenți, dar și pentru clienţii noi.
Detalii despre programul „Răsplătit mereu” găsiți aici.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?