Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

SUA: John McCain pune căderea economiei ruse pe seama prețului petrolului

22 dec. 2014,, 19:00   Externe
5945 3

Foto: kronpress.ro

Fostul candidat în alegerile prezidențiale din 2008, John McCain, este de părere că problemele economice ale Rusiei nu au nici o legătură cu sancțiunile impuse de vest. Politicianul republican a legat dificultățile financiare ale Guvernului de la Moscova de căderea prețului petrolului.

Senatorul republican John McCain a declarat luni că problemele economice ale Rusiei sunt legate de prețul petrolului pe piața internațională de resurse și nu de măsurile luate de administrața Obama. „Ar trebui să mulțumim Arabiei Saudite, care a permis ca prețurile la petrol să scadă până la un asemenea nivel încât să aibă o influență dramatică asupra economiei lui Vladimir Putin.

Acest lucru nu are nicio legătură cu acțiunile președintelui SUA'”, a afirmat oficialul american. McCain a adăugat că sancțiunile impuse de Statele Unite au fost ineficiente și nu au avut efecte importante asupra politicii lui Vladimir Putin în Ucraina. Conform Agerpres, președintele american Barack Obama a declarat că Putin nu a învins Occidentul în criza ucraineană. Liderul american a subliniat că liderul de la Moscova și-a adus țara în criză economică.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?