X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Deputații nou-aleși ai PLDM s-au întrunit în ședință

22 dec. 2014,, 14:30   Politică
6128 5

Foto: youtube.com

În această dimineață, la sediul Partidului Liberal Democrat s-a desfășurat prima ședință a deputaților nou-aleși din partea formațiunii. În cadrul ședinței au fost discutate subiecte de ordin organizatoric, a menționat pentru NOI.md șefa Serviciului de presă al PLDM, Larisa Manole.

Evenimentul nu a trecut fără incidente, după ce unele surse mass-media au relatat că premierul Iurie Leancă ar fi plecat mai devreme de la ședință, din motive suspecte. Vicepreședintele PLDM Vadim Pistrinciuc a calificat drept speculații aceste informații, precizînd că premierul a plecat la un eveniment public.

Liberal-democratul a anunțat că ședința de astăzi a formațiunii fost una ordinară, fără a fi luate decizii concrete.

„A fost o ședință de lucru, organizatorică, ne-am văzut cu toți colegii. Dar se pare că mai multe instituții de presă au căzut în plasa speculațiilor. Un post de televiziune a vorbit despre faptul că premierul a plecat mai devreme din nu știu ce motive. Premierul a plecat la o acțiune publică, atît. Astăzi a fost o ședință a fracțiunii noastre, am discutat chestiunile tehnice, orarul și agenda pe care urmează cu toți colegii să le respectăm, fără a lua anumite decizii formalizate, pentru că lucrurile acestea se fac în parlament. Am discutat inclusiv despre mersul și agenda procesului de negocieri”, a declarat Pistrinciuc după ședință.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?