Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Chirtoacă: Ar putea fi introduse noi modificări la rutele de transport public

22 dec. 2014,, 11:30   Societate
4267 9

Foto : trm.md

„Mai pot avea loc corectări, adaptări ale rutelor, ținînd cont de complexitatea rețelei de transport și complexitatea modificărilor care s-au făcut începînd cu 1 noiebrie”, a anunțat astăzi Dorin Chirtoacă la Ședința săptămînală a serviciilor primăriei Chișinău.

Astfel mai sunt posibile schimbări ale etinerariilor transportului public, „pentru a nu bulversa în mod inutil societatea”. După 20 de ani, prima dată s-a intervenit în favoarea transportului public de mare capacitate, formînd un șir de nemulțumiri în rîndul celor care folosesc zilnic acest mod de deplasare. „Se poate modifica o stradă cu altă stradă; un capăt de linie – prelungit, alt capăt de linie – scurtat; un traseu modificat intermediar pe anumite străzi” a completat edilul.

„Lucrurile trebuie să meargă înainte și această reformă va continua” a subliniat domnul Chirtoacă, în continuare ținînduse cont de principala prioritate, și anume asigurarea securității călătorilor și asigurarea priorității pentru transportul de mare capacitate: troleibuze, autobuse.

Lichidarea a careva curse, nu se pune în discuție.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?