X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Ce purtăm în seara de Revelion

21 dec. 2014,, 15:00   Societate
5010 0
Foto: allmoldova.com
Se apropie seara dintre ani, iar, potrivit astrologilor, ținuta pe care o vom purta de Revelion ne va marca pentru întreg anul. La solicitarea NOI.md, designerul autohton Nadejda Gudumac a oferit cîteva sfaturi în alegerea ținutei de sărbătoare.

„Daca luăm în calcul faptul că anul care vine este al Caprei, ținuta trebuie să fie simplă și cît mai casnică. Ar fi bine să alegem ținute din materiale naturale, moi, din piele de căprioară, velur, cașmir și lînă”, a specificat designerul Nadejda Gudumac.

Dacă locația evenimentului nu obligă purtarea unei rochii, atunci e bine să purtăm un pulover de lînă, o vestă în culori pastelate, blugi de culoare deschisă sau pantaloni de velur. Se mai poate opta pentru haine tricotate, confortabile și originale precum pelerine, bluze, pulovere largi, fulare, recomandă Nadejda Gudumac.

Nuanțele preferabile pentru anul acesta recomandate de designer sînt cele de albastru, verde, violet, turcoaz, verde marin, alb și gri.

Pentru bărbați alegerea este mai simplă. „Fie că optează pentru o pereche de blugi și un pulover tricotat, fie că aleg o pereche de pantaloni clasici și îi combină cu o cămașă în orice nuanță recomandată anterior”, afirmă Nadejda Gudumac.

Ceea ce ține de alegerea accesoriilor, Nadejda le recomandă pe cele din lemn sau din imitație a lemnului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?