X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Android vs iOS. Diferențele care te fac să alegi mai ușor un smartphone

21 dec. 2014,, 12:00   Externe
4915 0

Foto: legolasgamer.com

Android şi iOS se duelează de ani buni iar părerile sînt împărțite. Sînt motive însă să alegi un Android dacă nu te poți hotărî, scrie yodo.ro. Iată de ce:

1 GOOGLE. Fiind produs de Google, Android se sincronizează mai bine cu Gmail, Google Maps sau Google Calendar. Tot din acest motiv, update-urile ajung mai rapid pe Android decît pe iOs.

2 BATERIA. Pe Android poți să schimbi bateria telefonului, ceea ce este un lucru bun pentru că aceasta se degradează în timp.

3 MEMORIE. Majoritatea telefoanelor cu Andoird îți permit să adaugi card SD pentru memorie în plus. Pe produsele Apple nu se poate așa ceva.

4 CUSTOMIZARE. Android permite instalarea de aplicații cu care poți să-ți aranjezi ecranul în ce fel dorești.

5 ÎNCĂRCAREA USB. Telefoanele cu Android se încarcă și prin cablu standard USB, mult mai comun decît Lightning Plug de la Apple.

6 HARDWARE DIVERS. Sînt mult mai opțiuni de hardware pentru telefoanele Android, de la ecrane de șase inci și pînă la display curbat.

7 PREȚUL. Nu toate telefoanele cu Android sînt ieftine, însă există exemple de top care costă la jumatate de preț față de iPhone. OnePlus One costă 350 de dolari, informează yodo.ro.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?