X 
Transnistria stiri: 1379
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3986

Google: Care au fost cele mai căutate subiecte în 2014

20 dec. 2014,, 13:00   Externe
5267 0
Foto: cokupicstatic.pl
Au rămas mai puţin de două săptămîni din acest an, iar perioada este perfectă pentru totaluri. Astfel, Google a realizat o listă a celor mai căutate subiecte în întreaga lume. Specialiştii de la gigantul IT au constatat că în 2014 oamenii au fost interesaţi de actualitatea internaţională, dar şi de divertisment.

Cel mai căutat subiect pe Google în anul care se încheie a fost cel despre decesul lui Robin Williams. Marele actor şi-a pus capăt zilelor în 2014.

Un alt subiect de mare interes a fost campionatul mondial de fotbal. De asemenea, oamenii au vrut să afle cît mai multe despre epidemia de Ebola, care a ucis mii de persoane. Catastrofa aviatică din estul Ucrainei şi dispariţia misterioasă a avionului de pe cursa MH370 au propulsat Malaysia Airlines în topul căutărilor pe Google.

Milioane de oameni din lumea întreagă s-au distrat anul acesta turnîndu-şi găleţi de apă cu gheaţă în cap şi au donat bani pentru tratarea unei maladii rare. Astfel, pe locul 5 a ajuns ALS Ice Bucket Challenge.
Un tînăr din Vietnam a dat peste cap lumea jocurilor de pe telefoanele mobile. Flappy Bird este pe onorabilul loc 6. Concursul Eurovision de anul acesta a stîrnit multe controverse, iar Conchita Wurst este pe locul 7 în topul întocmit de Google.

În 2014 omenirea s-a ciocnit şi de ameninţarea jihadiştilor din Statul Islamic, a căror brutalitate a îngrozit întreaga lume. În acelaşi timp, milioane de copii continuă să fredoneze melodia din filmul animat Frozen. Chiar dacă pelicula a fost lansată în 2013, titlul său este pe locul 9 în lista Google.
Top 10 este încheiat de Jocurile Olimpice de la Soci.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?