X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Daruri de Crăciun și voie bună, la tîrgul „Christmas Fair” (VIDEO)

19 dec. 2014,, 18:00   Societate
4212 0

Foto: noi.md

În prag de sărbători, Moldexpo a organizat tîrgul de crăciun „Christmas Fair”, unde pot fi văzute cele mai neobișnuite daruri de sărbători, informează NOI.md.

În cadrul tîrgului sînt expuși brăduți, jucării,bijuterii, blănuri, dar și produse pentru masa de sărbătoare.

„Anul acesta am invitat companii producătoare de produse alimentare și industriale. Mai putem găsi ceva ieșit din comun la standurile cu produse handemade și produse din materiale naturale. La „Christmas Fair” sînt reprezentați mai bine de 130 de producători”, a precizat organizatorul evenimentului, Rodica Grigoriță.

Cumpărătorii afirmă că prețurile, în comparație cu cele de anul trecut, nu s-au modificat. Cu toate acestea, mai spun ei, produsele din cadrul expoziției sînt scumpe. La rîndul lor, producătorii se plîng de faptul că anul acesta au mai puțini vizitatori, considerînd drept motiv faptul că e prima zi și mulți nu au aflat încă despre deschiderea expoziției”.

Tîrgul cadourilor de Crăciun „Christmas Fair” se află la cea de-a XI-a ediție și se va desfășura timp de 10 zile. Fiecare zi își are și un program festiv, alături de produsele expuse la vînzare.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?