X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Lupu îl susține pe Filat: Dialogul cu PCRM e necesar

19 dec. 2014,, 14:53   Politică
5040 21

Foto : obzor.md

Liderul Partidului Democrat, Marian Lupu, susține că dialogul dintre formațiunile care vor forma coaliția de guvernare și Partidul Comuniștilor trebuie să înceapă cît mai curînd. Asta după ce anterior Vlad Filat a declarat că depășirea divergențelor ideologice dintre partidele proeuropene și PCRM e necesară pentru a asigura consolidarea societății, informează NOI.md.

„Formaţiunea pe care o conduc mereu a pledat pentru un dialog constructiv cu toate forţele politice sănătoase, pentru binele ţării noastre. Iniţiativa dată o susţinem. Acest dialog trebuie să atragă în cadrul lui şi PCRM, trebuie să înceapă cît de curînd posibil, în una dintre următoarele zile", a precizat Marian Lupu, în cadrul unui interviu pentru Publika TV.

Menționăm că liderul liberal-democraților a venit recent cu propunerea inițierii unui dialog cu PCRM. Potrivit lui Filat, natura acestui dialog trebuie definită foarte clar şi abordată cu maximă seriozitate. În viziunea politicianului, discuțiile trebuie purtate de PLDM, PD şi PL, pe de o parte, şi de PCRM, de cealaltă parte.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?