Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Nissan spune "multumesc pentru miliard" proprietarilor LEAF

18 dec. 2014,, 15:39   Ştiri Auto
3352 0
Foto: nissan
Compania Nissan anunță, că în conformitate cu datele sistemului CarWings, proprietarii electromobilelor LEAF au parcurs, în total, distanța impresionantă de un miliard de kilometri, ”economisind” peste 180 mln. kilograme emanații de СО2.

Acest rezultat neverosimil a fost posibil în mai puțin de 4 ani de comercializare a automobilului LEAF – unul dintre primele electromobile de larg consum, produse în serie. În prezent LEAF este cel mai vândut electromobil din istorie. Astăzi în lume sunt deja cumpărate peste 147000 LEAF, 31000 dintre acestea – în Europa.

Grație noului sistem CarWings, utilizat în cazul LEAF, compania Nissan are posibilitatea să obțină date exacte despre parcursul fiecărui LEAF, înregistrat în sistemul CarWings din сlipa primelor vânzări efectuate. Compania Nissan înregistra aceste date on-line și antrena proprietarii de automobile în procesul de filmare a spoturilor video festive.

Paul Willcox, șeful Nissan Europe, a spus: "Scopul nostru era proprietarii de NissanLEAF, înregistrați în sistemulCarWings, să parcurgă, în total, un miliard de kilometri în ianuarie,2015, iată de ce suntem fericiți să raportăm că scopul dorit a fost atins anticipat. Mulțumim fiecărui proprietar de NissanLEAFpentru contribuția lui la atingerea acestui record".

"NissanLEAFa fost primul în istorie electromobil de serie pentru familie, iar conform indicelui de satisfacție a clienților a devenit cel mai bun în toată gama de automobile Nissan. Acest impresionant parcurs demonstrează, că multor proprietari de automobile LEAFle-a plăcut să ”depene kilometri” cu electromobilul lor, savurându-i avantajele - liniștea și mișcarea inofensivă ".

Această performanță extraordinară reflectă succesul Nissan LEAF și confirmă poziția de lider a companiei pe piața electromobilelor. Nissan își menține în continuare pozițiile de lider, începând producerea celui de-al doilea electromobil al său - e-NV200 – un furgon urban compact cu 0 emanații nocive.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?