X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Detalii noi privind bătaia crîncenă dintre studenţi

18 dec. 2014,, 14:50   Societate
8332 0

Foto: rtr.md

Detalii noi privind încăierările dintre grupurile de studenți, care au avut loc ieri în apropiere de căminele Universității Agrare din capitală. Altercaţiile s-ar fi iscat din cauza unui schimb de replici dure, dintre tineri.

Potrivit oamenilor legii, bătaia s-a iscat între mai multe persoane pe strada Mirceşti din sectorul Rîşcani al capitalei. Astfel, la faţa locului s-au deplasat cîteva echipaje mobile ale poliţiei. Oamenii legii au încătuşat cinci indivizi agresivi, locuitori ai capitalei, cu vîrstele cuprinse între 24 şi 29 ani şi au fost escortaţi la inspectorat pentru audieri.

Pe acest caz a fost iniţiat un dosar penal. Totodată, ofiţerii de investigaţii şi de urmărire penală continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanţele incidentului, precum şi alţi participanţi la conflict. Mai mult, au fost dispuse efectuarea mai multor expertize medico-legale, biologice şi traseologice.

Bănuiţii au fost reţinuţi pe un termen de 72 de ore. Ei riscă pînă la 15 ani de închisoare.

Publika.md aminteşte că un tînăr a murit, iar alți trei au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unei încăierări dintre două grupuri de studenți.

Reprezentanţii Ministerului Educaţiei au emis un comunicat de presă în care anunţă că regretă incidentul tragic soldat cu decesul unui student şi exprimă sincere condoleanţe familiei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?