Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Gafa vestimentara comisa de un oficial European

18 dec. 2014,, 14:40   Societate
3602 1

Foto: protv.md

Comisarul European pentru Comert, Cecilia Malmstrom, a aparut intr-o tinuta la intalnirea cu premierul Iurie Leanca ce nu corespunde dress code-ului acceptat in institutiile europene.

Cecilia Malmstrom a optat pentru ciorapi de culoare rosie, cizme, dar si o rochie nepotrivita. Consultantul de imagine, Doru Petruti, a identificat gafele vestimentare admise de oficialul European. In opinia lui, au fost incalcate mai multe etichete. “In primul rand, rosu nu e culoare diplomatic. Si, daca totusi vroia sa il utilizeze, sacoul trebuia sa fie mai inchis la culoare, sa fie negru. Rochia are o textura de asemenea nepotrivita pentru mediul diplomatic unde trebuie stofe fine, fără model aplicat sau imprimeuri. Ciorapii si cizmele sînt total eronati!”, a precizat Doru Petruti pentru inprofunzime.md.

Aceasta tinuta a reusit insa sa o scoata in evidenta pe Cecilia Malmstrom. “Fara indoiala, a atras atentia tuturor! Numai ca nu in directia dorita de ea. In mediul respectiv autoritatea se impune prin ceea ce spui, argumente, iar tinuta trebuie sa te ajute sa comunice autoritate, credibilitate si nu altceva. Tinuta ei e pentru un mediu foarte indraznet, in care isi doreste sa arate mult mai tanara, joviala si indrazneata decat este.”

In cadrul intalnirii, cei doi oficiali au discutat despre efectele noului regim commercial instituit intre RM si UE, se anunta intr-un comunicat de presa al guvernului. „Ma bucur sa vad primele rezultate pozitive ale deschiderii pietei europene pentu produsele moldovenesti.”, a declarat comisarul European.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?