X 
Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Tîrgul, unde încep miracolele Crăciunului ©

18 dec. 2014,, 13:25   Societate
3554 0

Crăciunul şi Anul Nou sunt unele dintre cele mai importante sărbători ale anului, dar care au şi un farmec aparte, de poveste, marcat de aşteptare, distracţii, cadouri.

Tîrgurile de Crăciun, cu istoria lor bogată, abundente în delicii şi voie bună, reprezintă în toată lumea o tradiţie frumoasă în ajun de sărbători. Şi „Moldexpo” îşi aduce de 11 ani contribuţia în acest sens, Tîrgul de Crăciun de la „Moldexpo” fiind un eveniment cu reputaţie în Chişinău şi inscriindu-se în tematica tîrgurilor similare din Europa.

Colorat şi vesel, plin de bucurie si bună dispoziţie, Tîrgul îşi aşteaptă vizitatorii. Timp de 10 zile 130 de participanti vor oferi:

• cadouri de Crăciun, costume de carnaval, pomi (naturali şi artificiali), decoraţiuni de Craciun;

• produse pentru masa de sărbătoare – producătorii autohtoni vor propune vizitatorilor mezeluri, specialităţi de peşte, produse de patiserie, prăjituri festive, băuturi alcoolice şi non-alcoolice etc.;

• mărfuri industriale: îmbrăcăminte, încălţăminte, accesorii, articole din piele, textile, cosmetice, parfumerie, bijuterii, cărţi, veselă şi tacîmuri etc.;

• suvenire hand-made, compoziţii florale;

• anticariat;

• cadouri neobişnuite de la operatorii de telefonie mobilă;

• ateliere de confecţionare a cadourilor hand-made, a decoraţiunilor şi ornamentelor de Crăciun, lumînări; ateliere de cusut costume naţionale;

• un program vast de divertisment pentru copii şi adulţi;

• şi, fără doar şi poate, un program artistic cu Moş Crăciun şi Fulguţa.

La crearea atmosferei de sărbătoare a contribuit amenajarea şi designul de poveste al evenimentului. În pavilionul expoziţional se vor aprinde luminiţele de sărbătoare şi Steaua de Crăciun – realizatoarea celor mai sacre dorinţe, alături de care se va simţi misterul trecerii dintre ani, iar doritorii vor putea face poze în amintirea unor frumoase momente.

Tîrgul cadourilor de Crăciun „СHRISTMAS FAIR” a devenit de-a lungul anilor mai mult decît un eveniment unde se pot face cumpărături pentru sărbători – aici se creează an de an o atmosferă magică, caldă şi emoţionantă, proprie minunatelor sărbători de iarnă.

Centrul Internaţional de Expoziţii MOLDEXPO vă urează un Crăciun Fericit şi un An Nou plin de bucurii!

Inaugurarea Tîrgului cadourilor de Crăciun, ediţia a XI-a,va avea loc pe 19 decembrie 2014, la ora 11:00, în pavilionul central al „Moldexpo” (str. Ghioceilor nr.1).

Program Tîrg :

19-27 decembrie – 10:00-18:00
28 decembrie – 10:00-16:00

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?