Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 500
Preşedintele stiri: 3988

Ionel Istrati a filmat un scurtmetraj pentru piesa „Dor de mamă”(VIDEO)

15 dec. 2014,, 17:00   Showbiz
11635 3
Foto: ololo.fm
Interpretul Ionel Istrati a lansat pentru piesa „Dor de mamă” un videoclip cu o durată de 14:10 min. Rolurile principale din acest filmuleț sînt jucate de Nata Albot și prezentatoarea din România Andreea Marin.

Acest scurtmetraj prezintă povestea tristă a doi copii rămași fără mamă, în grija bunicii. Copiii, un băiat și o fată, sînt duși la o casă de copii, după care sînt separați iarăși, fetița fiind înfiată de o tînără familie. La finele videoclipului cei doi frați se reîntîlnesc la mormîntul mamei lor.

Filmulețul este unul foarte emoționant, stîrnind o mulțime de comentarii în rîndul celor care l-au vizualizat:

„…M-am simțit un personaj al acestei povești triste… Sînt bărbat în toată firea, dar am plîns ca un copil la acest clip.”

„Muzica bună se naște acasă…sînt impresionată…bravo!”

„Am plîns tot filmulețul. Pe alocuri m-am regăsit pe mine cu sora și încă mulți alți copii. Mi-e frică să-i dau mamei să se uite și ea, știu că o să plîngă mult timp.”

Nata Albot povestește despre această producție: „Este rolul imaginației unui băiat, care fără echipă n-ar face nimic. Este o poveste tristă, dură, dar adevărată despre Moldova și despre oamenii care, uitîndu-se la ea, se vor regăsi și vor plînge într-o voce”.

„Mama e dorul din mine cel mai puternic, nestins, de neoprit, pentru totdeauna. Sînt mamă astăzi, dar nu-mi amintesc o zi din viața mea sau o poveste importantă pe care să o fi scris în profesie, fără a avea cea mai puternică motivație: mama”, adaugă și Andreea Marin.

Piesa a fost lansată acum 5 ani, iar clipul video a apărut în această iarnă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?