Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

A fost desemnat cel mai bun sportiv al anului 2014

15 dec. 2014,, 12:45   Sport
3965 0
Foto: sporter.md
Ministerul Tineretului şi Sportului l-a desemnat ca cel mai bun sportiv al anului 2014 pe luptătorul în stil liber Mihail Sava, medaliat cu bronz la Campionatul Mondial.

Potrivit agenţiei "Infotag", locul doi a fost conferit reprezentantului stilului greco-roman Victor Ciobanu, medaliat cu argint la Campionatul Europei, iar al treilea – medaliatei cu bronz la Campionatul Europei la lupte feminine Natalia Budu. În categoria "Revelaţia anului 2014" cîștigător a devenit luptătorul, medaliatul cu argint la Jocurile Olimpice pentru Tineret Dmitri Ceacusta. Toţi laureaţii sînt membri ai Federaţiei de Lupte din Moldova, conduse de Victor Peicov.

Antrenor al anului a devenit Ruslan Bodişteanu (mentorul lui Mihail Sava - "I"). Cea mai bună echipă a devenit naţionala Moldovei la Rugby. În campionatul cupei naţiunilor europene sezonul 2014-2016 naţionala este lider ferm. În jocurile cu naţionalele Ucrainei, Poloniei şi Suediei echipa moldovenească a acumulat numărul maxim de puncte – 15, avînd o diferenţă impresionantă de 134:48.

Preşedintele Federaţiei de Rugby, Vasile Revenco, a relatat că rezultatul înalt al echipei a fost atins datorită muncii continue a jucătorilor, antrenorilor, medicilor şi angajaţilor Federaţiei pe parcursul ultimilor 10 ani.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?