X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Oazu Nantoi: Noul guvern ar putea cădea în orice moment, dacă va continua reglarea de conturi

10 dec. 2014,, 11:15   Politică
4206 4
Foto: tribuna.md
Procesul de negocieri privind constituirea în Moldova a noii coaliţii de guvernare este unul netransparent, societatea nu cunoaşte ce se întîmplă în cadrul lui. Aprecierea a fost dată de analistul politic Oazu Nantoi, relatează NOI.md.

Nantoi a menţionat că mai întîti de toate el ar dori să vadă programul de guvernare şi cifrele concrete pentru fiecare domeniu, proiectele de lege prevăzute pentru a fi adoptate în viitor.

Oazu Nantoi a spus că anterior nu a existat niciun precedent cu crearea unei coaliţii viabile, reamintind despre destrămarea Alianţei pentru Democraţie şi Reforme (ADR) şi a Alianţei pentru Integrare Europeană. Acum este vorba despre restabilirea coaliţiei proeuropene. În opinia analistulului, dacă ea se va dovedi viabilă, noul guvern va activa patru ani. Iar dacă vor continua reglările de conturi şi lupta pentru redistribuirea sferelor de influenţă, atunci Guvernul ar putea cădea în orice moment.

Oazu Nantoi a specificat că atît timp cît nu va fi un presing dur asupra politicienilor din partea societăţii, noi toţi vom urmări neputincioşi spectacolele lor ieftine.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?