Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 505
Preşedintele stiri: 3994

Despre modul în care serviciile comunale „valorifică” mijloacele destinate „sporirii eficienţei energetice” (VIDEO)

9 dec. 2014,, 13:09   Societate
2730 0
Foto: case-lux.ro
În momentul de faţă, în blocurile oraşului se instalează geamuri termopan. Iată că şi blocul nostru are motiv pentru bucurie! La 20 noiembrie, în blocul de pe bulevardul Moscova, 20/4, au sosit lucrătorii, care au demontat geamurile vechi şi au dispărut pentru o săptămînă, lăsîndu-ne să îngheţăm, că doar nu e vară!

Întreprinderea Municipală pentru Gestionarea Fondului Locativ 19 (fostul ЖЭК), responsabilă pentru deservirea blocului nostru, fiind întrebată «Cînd vor fi puse ferestrele?», a replicat că la noi lucrează o firmă şi geamurile vor fi instalate «în zilele apropiate». «Zilele apropiate» s-au dovedit a fi săptămîna viitoare, vineri, 28 noiembrie, şi sîmbăta, 29 noiembrie.

Însă în dimineaţa zilei de 30 noiembrie noi am depistat că un geam din scara noastră este plesnit, iar altul nu a fost instalat deloc. Eu am telefonat la serviciile comunale şi am comunicat acest fapt. Informaţia mea i-a surprins pe angajaţii serviciului comunal («Cum aşa, ei nu au efectuat toate lucrările?»). Golul rămas fără sticlă a fost închis cu carton, iar la primul etaj, lîngă intrare, a fost instalată sticla întreagă, şi iarăşi lucrătorii au dispărut pentru o săptămînă.

Vinerea trecută, 5 decembrie, în a doua jumătate a zilei, a sosit o echipă de zugravi. Ei au muncit 30 de minute, au nivelat foarte neglijent glafurile, au luat geamul plesnit de la primul etaj, au mai lăsat o crăpătură în sticlă la etajul cinci şi iarăşi au dispărut.

Drept urmare, în scara noastră stau instalate termopane noi cu carton în locul unui geam şi două sticle plesnite. În plus, şi glafuri urîte.

Iată ce motiv de bucurie avem noi!

Ataşez o înregistrare făcută ieri, în care se vede starea termopanelor din scara noastră.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?