X 
Transnistria stiri: 1421
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3992

Intemperii în sud-estul Franței

28 noi. 2014,, 16:40   Externe
2490 0
Foto: ruvr.ru
Trei persoane au murit și două sînt date dispărute în sud-estul Franței din cauza furtunilor violente produse în noaptea de joi spre vineri ce au provocat inundații masive, a anunțat ministrul francez de interne, Bernard Cazeneuve, relatează AFP.

Un bilanț precedent făcea referire la o femeie care și-a pierdut viața joi seara și la alte trei persoane date dispărute. Femeia, în vîrstă de 68 de ani, a fost găsită 'în afara mașinii', pe marginea unui rîu, potrivit autorităților. 'Fiica ei nu a fost găsită. Probabil că a decedat', menționează sursele citate.

Vineri, ministrul a indicat că alte două persoane au decedat, o femeie de 40 de ani și o alta de 50 de ani. 'Rămîn două persoane dispărute pentru găsirea cărora au fost mobilizate echipe de salvare', a precizat Bernard Cazeneuve, precizînd că au intervenit cinci elicoptere, 40 de militari, 500 de pompieri și 150 de jandarmi.

Ultima alertă meteorologică importantă în Franța datează de la mijlocul lunii februarie. Cinci persoane au murit atunci în accidente provocate de precipitațiile abundente.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?