Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Nu Ești singur în lupta împotriva cancerului (FOTO) ©

28 noi. 2014,, 12:10   Societate
4373 0

Diagnosticul timpuriu și tratamentul corect pot salva viețile afectate de cancer.

Grupul de Spitale Acibadem continuă să furnizeze pacienților afectați de cancer servicii complexe, sprijinite atat de experienta vasta a cadrelor medicale cat si de investițiile masive în echipamente de ultimă oră.

Investițiile noastre tehnologice au ca scop asigurarea diagnosticului timpuriu și tratamentul cancerului alături fiind echipa noastră experimentată de specialist oncologi.

Primul pas spre tratamentul corect al cancerului sunt metodele de diagnostic radiologic.

Diagnosticul radiologic corect este o componentă esențială în luarea deciziilor cu privire la cursul tratamentului. Tehnicile moderne și tehnologia avansată, alături de un personal de radiologie experimentat sunt de o importanță extrem de mare atunci când se pune un diagnostic pe cale radiologică.

Este foarte importanta abordarea multidisciplinara, pentru a se putea oferi solutii eficiente in tratament. Procentul de success este îmbunătățit prin intermediul Consiliilor oncologice, ce constau din specialiștii departamentului ce abordează tratamentul pacienților cu cancer (radiologe, medicina nucleara, chirurgie, radioterapie, oncologie medicala)..

Oncologia medicală este o ramură a științei ce include nu doar tratamentului pacienților cu cancer, ci și protejarea împotriva cancerului, monitorizarea cancerului și aplicații de diagnostic timpuriu. Cu alte cuvinte, fiecare stadiu al cancerului este o materie a oncologiei medicale. În plus, în diagnosticul și tratamentul cancerului, există o cooperare între diverse domenii precum chirurgie și radiologie. Abordarea pacienților este planificată multidisciplinar în linie cu datele științifice. Tratamentul este efectuat prin intermediul medicamentelor administrate intravenos sau oral sau local. Totuși, această practică variază în funcție de tipul cancerului. Planificarea tratamentului se schimbă în baza tipului celulelor cancerigene, organului unde au apărut prima dată și zonelor în care s-a răspândit. Tratamentul este efectuat sub forma unui tratament adjuvant pentru reducerea riscului de recurență a bolii, ca tratament neo-adjuvant pentru pregătirea masei pentru operație sau pentru protejarea organelor, sau ca tratament paleativ pentru prelungirea vieții și sporirea calității vieții în cazul bolilor aflate în stadii avansate. Tratamentul poate fi efectuat individual sau în combinație cu alte terapii.

Metode utilizate în aplicarea oncologiei medicale

Chimioterapia (terapie medicamentoasă) : Scopul chimioterapiei este acela de a distruge celulele canceroase ce se dezvoltă necontrolat datorită unor modificări ale structurii lor. În majoritatea cazurilor, scopul este acela de a omorî celulele canceroase prin administrarea unor diferite medicamente prin diferite mecanisme. Cele mai recente apariții în acest domeniu sunt monitorizate cu tratamente eficiente aplicate la Centrele Ocnologice Acibadem, aliniate la standardele mondiale.

Terapia cu hormoni: Hormonii sunt folosiți în tratamentul tumorilor ce sunt sensibile la hormoni, precum cancerul de prostată și cancerul mamar. Medicamentele sunt în general administrate pe cale orală. O altă metodă de administrare este injectabila.

Imunoterapia (tratamentul sistemului imunitar): Substanțele produse în mod natural de sistemul imunitar sunt folosite pentru a identifica și a distruge celulele canceroase prin alertarea sistemului imunitar al organismului.

Bioterapie antrenată de țintă: una din cele mai importante apariții ale ultimului deceniu în cadrul tratamentului cancerului a fost dezvoltarea unor bioterapii extrem de eficiente cu relativ puține efecte secundare și care identifică ținte ce sunt prezente în celulele canceroase dar nu și în celulele normale. Astfel de terapii antrenate de țintă stabilite pentru tratamentul cancerului sunt opțiuni eficiente pentru multe tipuri de cancer și sunt implementate cu succes în cazul multor tipuri de cancer, în special cel mamar, intestinal și renal.

Spitalele Acibadem Specializate în tratamentul bolilor oncologice sunt Acibadem Atakent, Acibadem Maslak și Acibadem Kozyatagi, localizate în Istanbul Turcia.

În cadrul spitalelor Acibadem, pacienții pot beneficia de toate tipurile de tratament complex cum ar fi Chirurgie Cardiovasculara Maturi/Pediatrica, Neurochirurgie Maturi/Pediatrica, Transplant, Ortopedie etc.. Acibadem Fiind cel mai mare grup medical privat din Turcia cu 17 mii angajați.

Pacienții din Republica Moldova beneficiaza de traducător medical vorbitor de limbă română și transport de la Aeroportul Ataturk către spital, hotel.

Pagina Web: acibadem.com.ro.
0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?