Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Afiş pentru 23 noiembrie

23 noi. 2014,, 09:30   Societate
4460 2
Foto: skyscrapercity.com
Concerte

Pe scena Filarmonicii Naţionale, cu începere de la ora 17:00, va avea loc un concert al naistului Constantin Moscovici „Antologia Adevărului”. Programul concertului prevede participarea violonistului Oleg Vitliuc, acordeonistului Mihai Sorocan şi ţambalagiului Igor Vitliuc, a formaţiilor „Red-Carpet”şi „Fanfara Chişinău”, precum şi Orchestrei de Cameră.

Între orele 15:00 şi 17:00, la Casa Armatei va avea loc un concert caritabil în susţinerea micuţului Cristian Furculiţă, diagnosticat cu paralizie cerebrală.

Teatrul

Pe scena Teatrului Naţional „Mihai Eminescu”, începînd cu ora 18:30, va avea loc spectacolul „Familia Tot”, după Istvan Orkeny. Preţul unui bilet variază între 70 şi 150 de lei.

Artiştii Teatrului „Luceafărul” vor prezenta, cu începere de la ora 18:00, spectacolul „Adam şi Eva”.

Pentru copii

La ora 12:00, pe scena Teatrului „Luceafărul” va avea loc spectacolul „Cenuşăreasa”.

Sport

La ora 11:00, pe traseul de motocross din satul Vărzăreşti, Nisporeni, va avea loc Campionatul Republicii Moldova la „Jeep Trial Cross-2014”, etapa a şasea.

Cinema

În cadrul Zilelor Culturii Poloneze la Chişinău, de pe 20 pînă pe 25 noiembrie, cinematograful „Odeon” va prezenta spectatorilor moldoveni capodoperele cinematografului polonez. La 23 noiembrie, cu începere de la ora 19:00, va fi proiectată pelicula „În numele...” („W imię...”), regia Małgorzata Szumowska, despre Adam – un preot catolic, şi lupta lui cu ispitele.

„Patria-Multiplex” propune spre atenţia cinefililor difuzarea următoarelor filme:

- a dramei istorice „Saga vikingilor”;
- a melodramei „Cel mai de preţ cadou” („The best of me”);
- a dramei „Serena” cu Jennifer Lawrence şi Bradley Cooper;
- a filmului fantastic de aventură “Interstellar: Călătorind prin univers”;
- a thrillerului „Înainte să adorm” („Before I go to sleep”) cu Nicole Kidman;
- a peliculei “Furia: Eroi anonimi” („Fury”) cu Brad Pitt.

Preţul biletelor variază între 20 şi 100 de lei.

Expoziţii

Începînd cu 22 noiembrie, în incinta Muzeului Naţional de Istorie a Moldovei este deschisă expoziţia cu cele mai valoroase şi vechi exponate „Comorile trecutului”. Cel mai vechi exponat datează de circa 7 mii de ani î. Hr.

De pe 15 pînă pe 30 noiembrie la Muzeul Naţional de Etnografie şi Istorie Naturală se desfăşoară Expoziţia de fotografie „Dragostea pentru adevăr”.

În perioada 30 octombrie - 30 noiembrie, la Muzeul Naţional de Artă este prezentată expoziţia picturilor din secolele XIX-X „Călătorie în timp”. La expoziţie sînt prezentate 30 de picturi şi 28 de lucrări grafice. Preţul unui bilet pentru elevi, studenţi şi pensionari constituie 2 lei, pentru adulţi – 10 lei.

Între 31 octombrie şi 30 noiembrie, la Galeria de artă „M-ART” se desfăşoară o expoziţie a pictorului moldovean, preşedintelui Asociaţiei pictorilor ruşi, Serghei Sulin. Galeria a fost deschisă pe lîngă Biblioteca municipală „M. Lomonosov”.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?