Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

De astăzi întreprinderile autohtone se pot înscrie în lupta pentru Premiul pentru realizări în domeniul calității

21 noi. 2014,, 15:45   Business
3235 0
Foto : tv7.md
Camera de Comerț și Industrie lansează astăzi concursul național „Premiul pentru realizări în domeniul calității”, care are obiectivul de a promova calitatea în producere și prestarea serviciilor și face din evenimentul național „Fabrica în Moldova”, cu sloganul „Competitivitate – performanță și calitate”.

Scopul concursului este de a identifica noi strategii de creștere a calității și competivității produselor, de a oferi asistență informațională în domeniul managementului calității, și totodată, de a promova imaginea producătorilor autohtoni și intergrarea acestora pe piața economică mondială.

La concurs pot participa întreprinderile cu diverse forme de proprietate, înregistrate în Republica Moldova, precum și persoane fizice care produc bunuri sau prestează servicii pe teritoriul țării, la trei categorii – întreprinderi micro și mici; întreprinderi medii; și întreprinderi mari.
Agenții economici pot aplica la una din cele patru nominalizări ale concursului în domeniul calității:

• Produse industriale
• Produse de larg consum
• Produse alimentare și agricole
• Servicii.

În perioada 21 noiembrie – 25 decembrie 2014 are loc depunerea dosarelor de participare, după care urmează evaluarea și selectarea câștigătorilor. Ceremonia oficială de premiere va avea loc pe 30 ianuarie 2015, în cadrul evenimentelor prilejuite de „Fabricat în Moldova”.

Amintim că un concurs similar era organizat de către Guvernul Republicii Moldova, însă de mai mulți ani acesta a fost suspendat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?