X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Ofițerii structurilor de forță vor discuta situația din Moldova

21 noi. 2014,, 08:15   Societate
3603 0
Foto: newsmoldova.ru
Ofițerii structurilor de forță din Republica Moldova se vor întruni pe 22 noiembrie 2014 într-o ședință extraordinară, informează NOI.md cu referire la comunicatul emis de comitetul organizatoric.

În cadrul reuniunii, care va avea loc la Palatul Sindicatelor din Chișinău, va fi analizată situația social-politică din țară, vor fi punctate principalele pericole pentru securitatea națională a Republicii Moldova și vor fi înaintate propuneri pentru îmbunătățirea situației.

La ședință vor participa veterani ai Serviciului de Informații și Securitate, ai MAI, ai Ministerului Apărării, ai trupelor de grăniceri și subdiviziunilor cu destinație specială, precum și veterani ai războiului din Afganistan.

În calitate de oaspeți la reuniune au fost invitați lideri ai partidelor politice și mișcărilor obștești din Moldova, personalități marcante și reprezentanți ai Bisericii, activiști ai diferitor comunități naționale și ai diasporei moldovenești de peste hotare, reprezentanți ai mass-mediei din Moldova și din străinătate.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?