X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Gheorghe Morgoci: Funcţionarea transportului public a fost stabilizată

17 noi. 2014,, 12:00   Societate
2851 2
Foto: timpul.md
După cum a menţionat în cadrul şedinţei săptămînale a Primăriei şeful Regiei Transport Electric, Gheorghe Morgoci, în capitală se înregistrează stabilizarea activităţii transportului public, şi anume a troleibuzelor, relatează NOI.md.

Potrivit lui Morgoci, funcţionarea multor rute a devenit mai stabilă datorită sporirii numărului mijloacelor de transport, în urma căreia fluxul de pasageri se redistribuie uniform pe parcursul întregii zile.

Este vorba despre rutele 23 şi 24, suplimentate cu 5 mijloace de transport. Pe viitor se preconizează ca pe linie să fie lansate încă patru troleibuze noi.

Întrebat de viceprimarul Nistor Grozavu despre reţinerile frecvente şi aşteptarea pasagerilor, şeful Regiei Transport Electric a menţionat că la rutele 10 şi 22, spre exemplu, intervalul de circulaţie constituie cel puţin 2 minute.

În plus, începînd cu 17 noiembrie, la toate staţiile au fost instalate panouri informative cu orarul circulaţiei mijloacelor de transport ale căror itinerare au fost modificate.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?