X 
Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3988

Vlad Filat știe cînd Federația Rusă va anula embargourile

11 noi. 2014,, 16:20   Politică
9439 19
Foto : noi.md
Liderul Partidului Liberal Democrat se arată convins că după alegerile parlamentare relațiile moldo-ruse vor reveni la normalitate, iar embargourile la vin, fructe și legume vor fi anulate. Filat și-a exprimat această convingere în cadrul unei întîlniri cu studenții Academiei de Studii Economice, informează NOI.md.

Potrivit spuselor politicianului, esența alegerilor din 30 noiembrie curent este una pur geopolitică. Politicianul a făcut și unele prognoze privind soarta unor partide și politicieni de la Chișinău, care, în opinia lui, își urmăresc doar interesele personale.

„Eu vă spun cu certitudine că după alegerile parlamentare din 30 noiembrie relațiile cu Federația Rusă vor reveni la normalitate. Vor dispărea toate embargourile, iar cetățenii noștri vor putea să muncească în continuare în Rusia. Totodată, pot să vă spun că acești trepăduși, care tot aleargă pe la Moscova și se roagă ca țara noastră să fie supusă acestor embargouri, iar cetățenii moldoveni să fie trimiși acasă, vor dispărea de pe arena politică. Acești așa-ziși politicieni urmăresc doar scopuri personale și nu le pasă de producătorii autohtoni sau de cetățenii care muncesc în Rusia”, a menționat Vlad Filat.

Totodată, liderul PLDM s-a arătat sigur că Republica Moldova va fi pregătită să adere la Uniunea Europeană în 2020. Liberal-democratul și-a exprimat indignarea în legătură cu faptul că unele formațiunii îndeamnă cetățenii să aleagă un vector de dezvoltare fără perspectivă. „Nu cred că cineva din Republica Moldova își mai dorește să meargă acolo unde nu e perspectivă de dezvoltare, unde e haos și decide… știm noi cine”, a conchis politicianul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?