Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Moldova și Vlad Diacov au devenit subiectul unui serial american

11 noi. 2014,, 12:33   Societate
5824 6
Foto : unimedia.md
Mișcările separatiste din Republica Moldova au ajuns subiectul unui episod al serialului american „Madam Secretary” (Doamna secretar de stat), difuzat de postul de televiziune CBS, notează NOI.md cu referire la Unimedia.

Potrivit scenariului, premierul moldovean pe nume Vlad Diacov solicită ajutorul Statelor Unite, pentru a lupta împotriva liderului separatist Kolba, protejat de Moscova. Prim-ministrul poartă tratative cu secretarul american de stat și cere asistență militară din partea SUA, pentru a face față atacurilor armate organizate de Kolba.

„Oamenii lui Kolba au cel mai performant echipament militar de la Moscova. Avem nevoie de suport american pentru a face față atacurilor. Cînd spun suport, am în vedere arme”, spune Diacov.

Drept răspuns la solicitarea premierului moldovean, autoritățile SUA trimit un agent special să-l însoțească pe premier în Moldova. „Puteți începe prin protejarea propriului guvern față de diversiunile inamicilor. Am făcut acest lucru de multe ori înainte, sînteți pe mîini bune”, spune agentul.

Episodul se termină cu capturarea premierului moldovean de forțele separatiste din Tiraspol și, ulterior, eliberarea acestuia de către forțele speciale americane.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?