X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Vitalie Marinuța a aderat la PD

3 noi. 2014,, 12:50   Politică
4111 3
Foto: politik.md
Fostul ministru al Apărării Vitalie Marinuța a aderat la Partidul Democrat. Anunțul a fost făcut astăzi, în urma unei întrevederi cu președintele PD, Marian Lupu, informează NOI.md.

Marinuța a ținut să precizeze că deși are multe proiecte de viitor în domeniul apărării naționale, a decis să nu se implice în actuala campanie electorală. Totodată, fostul ministru a menționat că deocamdată nu a discutat cu Marian Lupu despre funcții.

„A venit momentul cînd în politica moldovenească trebuie abordate mai serios politicile de apărare, ele să aibă un loc important în ansamblul politicilor promovate. Vrea să-mi ating scopurilor mele de o viață, fiindcă sînt în armată de 15 ani. Avem nevoie de un sector de apărare mult mai puternic. Discuția pe care am avut-o cu Marian Lupu a fost una destul de bună”, a precizat Marinuța.

Fostul ministru a reiterat motivele pentru care a părăsit Partidul Liberal Reformator la finele lunii septembrie.

„PLR a murit înainte de a se naște. Reprezentanții conducerii partidului ne-au folosit numele noastre, capacitățile, doleanțele de a construi partid mai bun, mai deschis, pentru a-și face o afacere politică”, a punctat Marinuța.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?