Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Brandul „IONEL” demult este cunoscut nu doar în Europa, dar și peste ocean (VIDEO)

31 oct. 2014,, 17:30   Business
5893 0
Foto: noi.md
„La anul fabrica textilă «IONEL» va marca 70 de ani de activitate. Colectivul întreprinderii a trecut prin diferite încercări, dar sînt nespus de bucuroasă că nu doar am păstrat brandul «IONEL», dar am făcut totul ca el să devină cunoscut departe peste hotarele Moldovei”, a recunoscut pentru NOI.md directorul companiei Tamara Luchian.

La Centrul Internațional de Expoziții „Moldoexpo” se desfășoară Săptămîna Modei - Expoziția internațională specializată „Moldova Fashion Expo”.

Interlocutoarea a povestit că „în anul 1987 întreprinderea a avut norocul să se renoveze serios din punct de vedere tehnic și să implementeze o nouă linie de producție a costumelor pentru bărbați. Tot atunci am început să cooperăm strîns cu parteneri din Italia, iar începînd cu anii 90 deja promovam activ producția «IONEL» pe piețele de peste hotare, inclusiv în Canada și SUA. În prezent, avem contracte pe termen lung cu parteneri din Italia, Franța, Germania, România, Austria, Polonia. Noi anual sporim volumul vînzărilor de regulă cu 10% și în acest an el a atins 68 de milioane de lei.

Toate acestea se datorează minunatului nostru colectiv – de la simple croitorese pînă la șefi de secție și designeri de modă. Ei sînt bogăția noastră. Dar și conducerea fabricii face tot posibilul pentru ca de la întreprindere să nu plece veteranii și să vină tineretul. Avem salarii demne, competitive, pe care ne străduim să o ridicăm anual, pachet social, premii și suplimente pentru nivelul de măiestrie, compensații pentru alimentație și transport. Muncitorii beneficiază de ospătărie, sală sportivă, cămin pentru tineret, bază de odihnă. De menționat, că la noi practica salariilor în plic este exclusă”, a subliniat în încheiere Luchian.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?